#tilbaketilidretten – Vi gratulerer våre konkurransevinnere!

Publisert 27.10.2021

25. september markerte norsk idrett gjenåpningen av samfunnet og idretten gjennom kampanjen #tilbaketilidretten. Flere av medlemsklubbene i Norges Kampsportforbund tok del i kampanjen. Alle klubbene tok ved å være med i kampanjen #tilbaketilidretten også del i vår #tilbaketilidretten-konkurranse. Vinnerne av konkurransen er nå kåret.

Gjennom NIFs #tilbaketilidretten-kampanje ble idrettslagene og klubbene oppfordret til å sette av 25. september til en åpen dag i idrettslagets regi, da gjerne i tilknytning til et planlagt idrettsarrangement. NIF oppfordret samtidig alle landets klubber til å fortsette markeringen i ukene 40 og 41 med gode aktivitetstilbud til barn, unge og voksne.

Kreativitet og innsats

Blant kampsportklubbene så man stor variasjon i måten man ønsket å markere at landet nå vender tilbaketilidretten: Noen av klubbene arrangerte regionale stevner, andre arrangerte åpne treninger, mens andre igjen holdt oppvisninger på sitt lokale kjøpesenter.

–  Vi er glade for å se at mange av våre klubber – landet over – grep sjansen til å bidra til ekstra «blest» rundt gjenåpningen av norsk idrett. Vi vet at det siste halvannet året har vært krevende også for våre medlemsklubber, og det er derfor svært gledelig å se at så mange av klubbene nå er fulle av kreativitet og innsatslyst for å få aktivitetsnivået opp igjen, sier Vegard Henriksen, arrangementssjef i Norges Kampsportforbund.

Gavekort og utstyr

Som informert om i august, bidro flere av seksjonene i Norges Kampsportforbund med gavekort og utstyr til klubbene som engasjerte seg i kampanjen. Vinnere i konkurransen er nå trukket, og oversikten over vinnere og premier er som følger:

  • Vestnes Varfjell IL – Kampsport: Gavekort 12 500 kr
  • Bryne Karateklubb: Gavekort 12 500 kr
  • Keum Gang Taekwondo St. Hanshaugen: Gavekort – 5000 kr
  • Vevring Taekwondo: 9 hjelmer med visir, verdi 6700 kr
  • Bojeon Taekwondo: 9 hjelmer med visir, verdi 6700 kr

Vi gratulerer alle vinnere, og oppfordrer vinnerklubbene til å kontakte oss på post@kampsport.no for å motta sine premier!

Se bilder fra vinnerklubbenes markeringer på Instagram: