Støtt ditt idrettslag med Spleis nå!

Publisert 23.04.2020

Bli med på idrettsdugnaden! Start en Spleis for ditt idrettslag nå og bidra til Idrettsglede for alle også etter at koronasituasjonen er over. Ved å starte en Spleis kan du, dine venner og familie, næringslivet og andre aktører hjelpe ditt favorittlag.

START EN SPLEIS

Mange idrettslag og klubber trenger økonomiske midler i denne vanskelige tiden som har oppstått på grunn av koronapandemien. Karen Kvalevåg, generalsekretær i Norges idrettsforbund, forteller til NIFs nettsider at hun er svært stolt over samarbeidet med SpareBank 1 som nå har gjort det enklere å opprette en Spleis til idrettslag.

– Det er svært gledelig at SpareBank 1 og Spleis, i samarbeid med Norges idrettsforbund, nå løfter opp muligheten til å opprette en Spleis til idrettslag. Ordningen er enkel og bidrar til at idrettslag og klubber kan få inn sårt trengte økonomiske midler slik at de klarer seg bedre i en tid hvor det er lite eller ingen idrettsaktivitet, kiosksalg, inntekter fra arrangement, turneringer eller sponsorer, sier Kvalevåg til idrettsforbundet.no.

Les mer om Spleis her!