Stilartsledermøte i karate

Publisert 26.04.2018

Karatestyret inviterte til stilartsledermøte lørdag 21.april på Choice hotell Runway på Gardermoen.

Master Per Andresen fra National Taekwon-Do Norway (NTN) holdt et foredrag på hvordan NTN arbeider innenfor sin stilart. Målrettet arbeid har ført til at stilarten snart er like stor som karate. NTN har utdannet mange dyktige trenere og dommere, de har også lagt krav til utdanning inn i graderingen.

Sist uke fikk også Trondheim Taekwon-Do klubb (som hadde 1629 medlemmer i 2017) et helt nytt idrettsanlegg på 1850 kvm til en verdi av 36 millioner kroner. -Alt er mulig dersom man jobber målrettet og samarbeider godt med Kampsportforbundet, sier Per Andresen.

Per Andresen.

 

Gode forslag

Seksjonsleder Kjell Jacobsen ledet møtet på en glimrende måte og det kom frem mange gode forslag som kan fremme karate i Norge. Noen av forslagene var felles treningsleir og felles arena for lederutdanning, trenerutdanning og en felles markedsføringsstrategi.

-Det er viktig med et godt samarbeid mellom stilartene, slik at man kan lære av hverandre og ta nytte av hverandres ulike erfaringer. Dette er veldig bra for kampsporten og det burde arrangeres flere slike møter, sier Dag Jacobsen, sportssjef i Norges Kampsportforbund.