Søk stipend og fond hos Franzefoss

Publisert 19.09.2019
Redigert 07.10.2019

Nå kan du søke på stipend og fond hos vår hovedsponsor Franzefoss. Søknadsfrist for høstens stipend og fond er 5. oktober. Utdelingen er 25. november.

Franzefoss er hovedsponsor for Norges Kampsportforbund og satsningen «Sammen mot Tokyo 2020». De støtter også idrett, kultur og teknologi, og nå er det klart for en ny tildeling av stipend og fond.

Franzefoss-stipendet

Franzefoss-stipendet er spesielt innrettet mot unge talenter og utøvere som utmerker seg på områder som vanligvis får liten oppmerksomhet, og som fortjener ekstra støtte og motivasjon. Stipendsummen er kr 10.000,- og Franzefoss deler ut inntil 20 stipender i løpet av året.

Unge idrettsutøvere, musikere og talenter innen kultur, teknologi og vitenskap kan søke om Franzefoss-stipendet. Vinnerne offentliggjøres på Franzefoss’ nettside og sosiale mediekanaler, og må regne med en viss medieoppmerksomhet.

Video fra vårens utdeling på Sentralen:

Søknadsfrist: 5. oktober 2019.

Statutter: Franzefoss-stipendet tildeles en utøver, musiker eller talent som ikke gir seg så lett og som har gjort seg fortjent til det gjennom innsats og ståpåvilje. Den som får Franzefoss-stipendet må selv motivere for tildelingen gjennom søknaden. Begrunnelse og faktagrunnlag gir bakgrunn for vurdering og tildeling.

Søknadsskjema Franzefoss-stipendet

Franzefoss-fondet

Som en ledende aktør innen gjenvinningstjenester og leverandør av pukk og grus i Norge, ønsker Franzefoss å være med på å utgjøre en forskjell. Lokale idrettslag, ildsjeler, ideelle organisasjoner, kulturaktiviteter og prosjekter kan søke om midler fra Franzefoss-fondet.

Fondet har en årlig ramme på kr 400.000 og deles ut en gang per halvår. Det er satt en beløpsgrense på kr 20.000 per søknad.

Søknadsfrist: 5. oktober 2019.

Søknadsskjema Franzefoss-fondet