I Liq Chuan seminar i Oslo

Publisert 09.03.2016
Redigert 08.04.2016

Grand Master Sam F.S. Chin kommer tilbake til Oslo for sin tredje workshop helgen 16-17. april.

I Liq Chuan er et unikt kampsystem og er en såkalt “Internal Martial Art”. Systemet er ikke basert på teknikker, men er konsept- og prinsippbasert og har blitt kjent for måten det er i stand til å formidle og utvikle solide prinsipper og kvaliteter på. Med kvaliteter menes f.eks. optimalisert kroppstruktur og kropsbruk, “rooting”, oppmerksomhet, sensitivitet, avspenning, kraftgenerering m.m.
Dette er universelle prinsipper og kvaliteter som vil bidra til å bedre ens ferdigheter kvalitativt, uavhengig av eget system eller stilart. Om du trener wing chun, tai chi, karate, aikido, judo osv, eller om du er fokusert på rent selvforsvar, vil du garantert få mye ut av å møte Grand Master Sam Chin.

Seminardeltakere fra et vidt spekter av stilarter har blitt svært imponert over GM Sam F.S. Chin og hans evne til å demonstrere og ikke minst formidle de utrolige ferdighetene han besitter. I sine seminarer lar han alle få muligheten til personlig å få teste ut og kjenne ferdighetene hans – men mer enn det, han har en unik evne til å videreformidle og lære bort disse kvalitetene. Dette gjør seminarene til GM Sam F.S. Chin til en unik opplevelse.

Seminaret er åpent for alle uavhengig av stilart og bakgrunn. Fokus for workshopen vil være prinsipper for bevegelse og tilnærming til læring, som vil være nyttig for de fleste uavhengig av stilart.

For mer informasjon, se vår Facebook-side: https://www.facebook.com/events/558606000956184/

Dato: Lørdag 16. april 10:00 – 18:00 (inkludert lunsjpause)
Søndag 17. april 10:00 – 16:00 (inkludert lunsjpause)

Sted: Core Fitness Lab, Hjalmar Brantingsvei 8, 0581, Oslo

Pris: 1950 NOK. Studentrabatt: 10% rabatt for medlemmer av Oslo I Liq Chuan Klubb

For info, registrering og betaling: Sandra Rappèll: E-post: sekretariat@ilc.no  Tel: +47 45 09 86 90

Nedenfor finner du mer og oppdatert informasjon om Grand Master Sam:
F.S. Chin og I Liq Chuan: http://iliqchuan.com/content/grandmaster-sam-chin

Oslo I Liq Chuan Klubb: http://www.ilc.no/