Sammen mot Tokyo 2020

Publisert 04.04.2017

Sammen mot Tokyo 2020

Sommeren 2020 arrangerer Tokyo de olympiske leker. Norges Kampsportforbund drømmer om å sende norske utøvere for å delta i taekwondo og karate. Det vil være første gang karate er en OL-øvelse. Dette gjør selvfølgelig reisen til Tokyo 2020 ekstra spesiell for alle som liker kampsport.

De olympiske lekene skaper stort engasjement i den norske befolkningen. Særlig øvelser der vi har kvalifiserte deltagere får stor oppmerksomhet. Norges Kampsportforbund har flere OL-håp, både i taekwondo og karate.

Følg oss på veien

Norge har tidligere kvalifisert seg til fire OL i taekwondo, og kan stolt vise til to sølvmedaljer. Nå jobber Norges Kampsportforbund beinhardt med å kvalifisere de beste til å ta gull i OL i Tokyo. Du kan følge hvert steg på denne reisen på Facebook og Instagram. «Sammen mot Tokyo 2020» vil dokumentere reisen mot Tokyo – for karateutøvere, taekwondoutøvere og støtteapparat.

Vi håper kampsport-interesserte fra hele landet og det norske folk vil være med på veien mot OL. Følg oss for å bli bedre kjent med idrettene karate og taekwondo, de norske OL-håpene og treningen som skal til for å nå målet om OL i Tokyo 2020! 

Vi oppfordrer alle klubber og forbund til å like siden, og til å dele vårt åpningsinnlegg, for å bidra til økt interesse for kampsport frem mot OL.