Ren utøver – vinn gavekort!

Publisert 30.05.2018
Redigert 07.06.2018

I anledning at det er tre år siden ADNO lanserte den siste versjonen av Ren Utøver er det dratt i gang en kampanje for å få enda flere til å gjennomføre e-læringsprogrammet som sikrer nyttig og viktig antidopingkunnskap.

Mer enn 25.000 personer har til nå fullført alle syv modulene i programmet. 3-års dagen markeres med en Ren Utøver-kampanje. De som gjennomfører alle syv modulene og legger bilde av diplomet på Instagram i løpet av juni er med i trekning om et gavekort på 1.500 kroner fr G-Sport. ADNOs Rent Utøver-kampanje varer i perioden 1.juni-30.juni 2018. Ved å delta i konkurransen bekrefter du at du godtar konkurransereglene.

Hvem kan delta?

Ren Utøver er mest egnet for de over 15-år. Både utøvere, trenere/ledere, foreldre og andre som er involvert i idretten kan delta. Husk å registrere særforbundstilknytning når du gjennomfører Ren Utøver. Ansatte i Antidoping Norge kan ikke delta i konkurransen.

Om konkurransen – slik deltar du:

– Gjennomfør alle syv modulene av Ren Utøver

-Post et bilde av diplomet for fullført Ren Utøver på instagram

– Merk bildet med #RenHelt

– Marker gjerne også bildet med @antidopingnorge og #RenUtøver, men det er ikke et krav for å delta i konkurransen

For at du skal kunne ta del i konkurransen, må du ha en åpen profil på Instagram når bildet postes og under hele konkurransens varighet.

Trekning og premier

Vinner trekkes 2.juli. Vinneren kontaktes og publiseres på Antidoping Norges Instagramkonto.
Premie er gavekort på G-Sport for 1500 kroner