Oslo Open Wushu 2015

Publisert 17.02.2015
Redigert 28.07.2015

Oslo Wushu Klubb inviterer til Oslo Open innen grenen Taolu lørdag 14. mars i Kastellet Idrettshall på Nordstrand.

Kjære kampsportvenner i og utenfor Norges Kampsportforbund.

Det er en glede å få invitere dere til årets største samling i kinesisk kampkunst i Oslo helgen 13-15. mars når vi arrangerer åpent mesterskap i wushu, kung fu og tai chi. Stevnet er åpent for utøvere fra alle stilarter, aldre og nivå – vi stiller ikke krav til medlemskap i forbund og vi har til og med egne nybegynnerklasser for de med litt mindre erfaring.Vi håper også at klubber som ikke har mulighet til å delta kommer slik at vi kan ha samtaler om hvordan vi kan få et best mulig sammensveiset CMA-miljø i Norge på tvers av stilartsgrensene. Alle er velkomne til oss.

Det har allerede kommet inn en rekke påmeldinger og det blir et bredt spekter av utøvere med representanter fra det offisielle Chanwu Shaolin-tempelet i Ungarn, Choy Li Fut i Polen, tradisjonell Taiji i Russland, barneskolewushu fra Latvia osv.I tillegg kommer noen av verdens fremste topputøvere til stevnet med bl. a. verdensmestere og europamestere i moderne wushu fra England, Italia, Sveits og Hviterussland, samt bronsemedaljør fra Ungdoms-OL i fra Nederland (wushu var med som prøvegren i U-OL i Nanjing 2014).

Oslo Wushu Team stiller som alltid mannsterke, og også vi med en europamester, men denne gangen blir vi rett og slett små i forhold til de internasjonale delegasjonene som kommer. Derfor håper vi også at flere norske klubber blir med, det er en fantastisk erfaring og man får se flere av verdens fremste utøvere innen moderne, tradisjonelle og indre stiler i aksjon. Spesielt klassen for barn under 12 år, hvor alle premieres likt blir gigantisk med allerede 22 påmeldte utøvere fra tre nasjoner. Og vi håper på flere!

Med det ønsker vi alle norske klubber velkommen, og husk at stevnet er åpent for utøvere fra klubber også utenfor Norges Kampsportforbund.

Se vedlagt invitasjon for ytterligere informasjon og vi minner om påmeldingsfristen 1. mars!

NB! Grunnet den store interessen fra utlandet er stevnet flyttet fra Jordal Idrettshall til ovennevte Kastellet Idrettshall.

Velkommen til Oslo!

Best regards

Kim A. Gibson

Relaterte linker