Nytt og spennende samarbeid med bemanningsbyrået Eterni

Publisert 20.12.2017

Norges Kampsportforbund har inngått et samarbeid med det ambisiøse bemanningsselskapet Eterni. Eterni leverer bemanningsløsninger til bransjer som bygg og anlegg, industri, produksjon og mekanisk.

For tredje år på rad har Eterni blitt kåret til årets gaselle-bedrift. De har nå nådd sitt opprinnelige mål om å bli ett av de femte største bemanningsbyråene i Norge.

Eterni satser derfor nå på pallplass: Innen 2020 er målsettingen å bli blant de 3 største bemanningsbyråene i Norge.

Sammen mot Tokyo

Eterni ønsker å være med på reisen mot OL i Tokyo i 2020, og har inngått en avtale med Norges Kampsportforbund om å støtte vår satsing på karate frem mot OL. Gjennom bidrag til landslagsutøverne ønsker Eterni å delta på veien mot det store OL-målet, som er medalje.

-For oss var det en god match med Norges Kampsportforbund, da vi begge har en klar målsetting om medalje i 2020. Vi opplever Norges Kampsportforbund som en organisasjon med sterkt fokus på holdninger og verdiarbeid, noe vi også anser som viktig for å nå våre mål, sier Anders Berge, sponsoransvarlig i Eterni.

– Vi er svært glade for at Eterni Norge AS har inngått samarbeid med Norges Kampsportforbund, og nå skal støtte vår karate-satsing frem mot OL i Tokyo 2020. Norges Kampsportforbund setter stor pris på samarbeid med bedrifter som kjennetegnes av prestasjonskultur og ambisiøse målsettinger. Karate er på OL-programmet i Tokyo i 2020 for første gang, og vi har som målsetting at Norge skal kvalifisere seg, og også kjempe om medaljer, sier Trond Søvik, generalsekretær i Norges Kampsportforbund.

Se intervju med Anders Berge fra Eterni i vårt program «Sammen mot Tokyo 2020».