Nytt medlemssystem: Kurs og brukerveiledninger

Publisert 03.09.2021

Norges Kampsportforbund ruller denne høsten ut nytt medlemssystem, i samarbeid med NIF. Alle medlemsklubber i Norges Kampsportforbund blir tidlig i uke 36 kontaktet med viktig informasjon rundt kurs og brukerveiledninger. Samme informasjonen finner du også i denne nettsaken. Vi oppfordrer klubber til å sette seg godt inn i informasjonen som nå foreligger, og melde seg på kurs, for å gjøre overgangen til nytt system så enkel som mulig.

Kurs:

Alle klubber oppfordres på det sterkeste til å melde seg på opplæringskurs i det nye medlemssystemet snares mulig. Opplæring gjennomføres via Teams, og du kan booke opplæringstidspunkt som passer for deg via denne lenken.

Vi gjør oppmerksom på at det kun er én (1) person i klubben som trenger å melde seg på i dette skjemaet. De som melder seg på vil motta invitasjon til opplæring via et Teams-møte – denne invitasjonen kan deretter videresendes til ev. andre i klubben som ønsker å være med.

Når dere registrerer dere er det viktig at dere gjør dette med «Klubbnavn – Epost», slik at NIF har en oversikt over hvem som er påmeldt, og deretter kan sende invitasjon til Teams-møte til epostadressen som er oppgitt. Registrering vil da eksempelvis se slik ut: Norges Idrettsforbund – eksempel.epost@idrettsforbundet.no

I utgangspunktet er det kun mulig å melde seg på 1 opplæringssesjon per klubb. Dersom det er behov for flere kan klubber ta kontakt med NIF Digital Support på support@idrettsforbundet.no for ytterligere opplæring.

Viktig informasjon og brukermanualer:

I tillegg til deltakelse på kurs oppfordres alle medlemsklubber til å gjøre seg kjent med følgende viktige informasjon og brukerveiledninger.

Gjør deg gjerne kjent med informasjonen via ovennevnte lenker i forkant av kurset, for best mulig utbytte. Husk også at du til enhver tid vil finne oppdatert informasjon om utrullingsprosessen på vår samleside om nytt medlemssystem.