Nytt medlemssystem: Informasjon om samtykke

Publisert 27.01.2022

Norges Kampsportforbund overfører nå våre medlemsklubber til nytt medlemssystem (IMS), i samarbeid med NIF. Alle enkeltpersoner med medlemskap i de av våre medlemsklubber som benytter seg av IMS, mottok forrige uke informasjon per e-post fra NIF support. Her oppfordres man til å logge seg inn i det nye systemet for å gi eventuelt samtykke til å motta informasjon fra Norges Kampsportforbunds samarbeidspartnere.  

Som tidligere informert om, er Mysoft nå faset ut som følge av at nytt medlemssystem er innført.

All oppdatert informasjon om innføringen av nytt medlemssystem finner du på vår samleside

Kan når som helst endres

Når du som enkeltperson logger deg inn i IMS for første gang vil du måtte ta stilling til hvorvidt du samtykker til, eller reserverer deg mot, å motta inntil 5 nyhetsbrev fra Norges Kampsportforbunds samarbeidspartnere årlig.

Informasjon og innlogging til IMS finner du her.

Informasjonen som sendes ut i samarbeid med våre partnere vil blant annet inkludere rabatter på forsikringer, hotell, og kampsportutstyr. Som organisasjon er Norges Kampsportforbund opptatt av å håndtere og beskytte dine personopplysninger på en trygg og sikker måte, og all informasjon som sendes ut i samarbeid med våre partnere sendes ut via forbundets eget verktøy for nyhetsbrev.

Vi presiserer at samtykke til å motta informasjon fra våre partnere når som helst kan trekkes tilbake. Dette gjør du enkelt ved å klikke deg inn på din brukerprofil i IMS.

Lurer du på noe?

Om du lurer på noe vedrørende nytt medlemssystem, kan support kontaktes per epost: imssupport@idrettsforbundet.no. Support kan også treffes på telefon: 21 02 90 90.

Åpningstider for support:
08.00 – 19.00 mandag til torsdag
08.00 – 15.30 fredag