Nytt medlemssystem: Husk påmelding til kurs!

Publisert 21.10.2021

Norges Kampsportforbund ruller denne høsten ut nytt medlemssystem (IMS), i samarbeid med NIF.  Det er svært viktig at alle klubber nå melder seg på opplæringskurs i regi av NIF.

All informasjon om utrullingsprosessen for det nye medlemssystemet finner du her.

Kampsportforbundet jobber nå fortløpende med å overføre klubbdata, og alle klubber vil være overført til det nye systemet tidlig i november. Klubber kontaktes nå fortløpende av NIFs utrullingsteam for opplæring.

Kurs

Alle klubber oppfordres på det sterkeste til å melde seg på opplæringskurs i det nye medlemssystemet snares mulig. Opplæring gjennomføres via Teams, og du kan booke et tidspunkt som passer for din klubb via denne lenken.

Vi gjør oppmerksom på at det kun er én (1) person i klubben som trenger å melde seg på i dette skjemaet. De som melder seg på vil motta invitasjon til opplæring via et Teams-møte – denne invitasjonen kan deretter videresendes til ev. andre i klubben som ønsker å være med.

Når dere registrerer dere er det viktig at dere gjør dette med «Klubbnavn – Epost», slik at NIF har en oversikt over hvem som er påmeldt, og deretter kan sende invitasjon til Teams-møte til epostadressen som er oppgitt. Registrering vil da eksempelvis se slik ut: Norges Idrettsforbund – eksempel.epost@idrettsforbundet.no

I utgangspunktet er det kun mulig å melde seg på 1 opplæringssesjon per klubb. Dersom det er behov for flere kan klubber ta kontakt med NIF Digital Support på support@idrettsforbundet.no for ytterligere opplæring.

I tillegg til deltakelse på kurs oppfordres alle medlemsklubber til å gjøre seg kjent med følgende viktige informasjon.

Viktig informasjon og brukermanualer

NIF anbefaler også alle til å ta en titt på de brukerveiledninger og videoveiledninger på deres youtubekanal, dersom det er deler av løsningen som er uklar. NIF jobber kontinuerlig med å produsere flere veiledninger i begge typer formater, og eventuelle ønsker om spesifikke veiledninger kan rettes mot imssupport@idrettsforbundet.no

Ved spørsmål, ønsker om ny funksjonalitet eller eventuelle problemer kan dere ta kontakt med support per epost på imssupport@idrettsforbundet.no.

Gjør deg gjerne kjent med informasjonen via ovennevnte lenker i forkant av deltakelse på kurs, for best mulig utbytte.