Vi ønsker Budosport Norge velkommen som markedspartner

Publisert 30.08.2019

Norges Kampsportforbund har inngått avtale med Budosport Norge. – Det er viktig for Norges Kampsportforbund å ha gode markedspartnere, og vi er svært glade for å ønske Budosport Norge velkommen på laget, sier Trond Søvik, generalsekretær i Norges Kampsportforbund.

Budosport Norges Jos Appelman (t.v.) og Dag Jacobsen, sportssjef i Norges Kampsportforbund. Foto: Norges Kampsportforbund.

Budosport Norge selger matter av høy kvalitet, samt treningsutstyr fra spanske Bodytone. Bedriften har i over 30 år har solgt kampsportmatter til klubber og bedrifter i Norge.

Produktkvalitet og erfaring

– Budosport Norge ser fram til samarbeidet med Norges Kampsportforbund. Som mattespesialist tilbyr vi blant annet Agglorex MMA og judomatter med internasjonale godkjenninger. Vi tilbyr også et stort utvalg flettematter og rullematter, og med vår lange erfaring kan vi bidra med riktig hjelp og informasjon ved valg av matter, forteller Jos Appelman i Budosport Norge.

Kan treffes på stevner

 – Våre markedspartnere, inkludert Budosport Norge, vil være å treffe på utvalgte stevner fremover. Vi anbefaler alle å bli bedre kjent med Budosport Norge, både på våre arrangement og på deres nettsider, og benytte seg av deres produkter og tilbud i fremtiden, sier generalsekretær Søvik.

PS! For å markere samarbeidet har Budosport Norge nå kampanje på 2 cm-flettematter. Alt av informasjon finner du på Budosport Norges Facebook-side.