Norges Kampsportforbund inngår samarbeid med Elite Medical Idrett

Publisert 26.10.2017
Redigert 06.11.2017

Elite Medical Idrett leverer produkter innen idrettsmedisinske- og skadeforebyggende artikler. Deres produkter inkluderer blant annet førstehjelpsutstyr skreddersydd for idrettsutøvere, ulike typer sportstape (leukotape, kinesologitape), varme og kuldebehandling til forebygging og minimering av skader.

Gjennom samarbeidsavtalen vil alle lag, klubber og utøvere tilknyttet Kampsportforbundet få en bonus på 20% på alle kjøp hos Elite Medical Idrett. Bonusen blir nyttet ved å helt gratis ta ut varer fra deres sortiment.

Sponser miniskrin

Elite Medical vil også sponse alle landslagsutøvere med et miniskrin av forbruks- og førstehjelpsartikler som er enkelt å ha med seg i treningsbagen.

– Norges Kampsportforbund er veldig fornøyd med å inngå et offisielt samarbeid med Elite Medical Idrett, leverandør av idrettsmedisinsk- og førstehjelpsutstyr til sports-Norge. Vi gleder oss til å ha dem med på laget, sier Dag Jacobsen, sportssjef i Norges Kampsportforbund.

Tryggere hverdag

Elite Medical Idrett er veldig stolte over å vere offisiell samarbeidspartnar med Norges Kampsportforbund på idrettsmedisinsk- og førstehjelpsutsyr. Vårt ønske er å bidra til ein tryggare og bedre kvardag for kampsportklubbane i Norge, deira medlemmar og utøvarar. Me ser fram til eit langt, lykkeleg og hardtslåande samarbeid med kampsport-Norge, sier Erling Ola Fykse, avtalesjef i Elite Medical Idrett.

Norges Kampsportforbund ønsker Elite Medical velkommen på laget og ser frem til et godt samarbeid mot en skadeforebyggende hverdag!