Norges Kampsportforbund har inngått avtale med Turkish Airlines

Publisert 19.01.2018
Redigert 15.02.2018


Til stor glede for alle som reiser har Norges Kampsportforbund nå inngått et samarbeid med flyselskapet Turkish Airlines.

Turkish Airlines er det flyselskapet som flyr til flest land i verden. De har 2 avganger daglig fra Gardermoen og samarbeider med SAS om gjennomgående reiser fra 11 flyplasser i Norge. Det vil si at man har 1 billett som gjelder for hele reisen. Dersom det blir forsinkelser blir dette dekket og man blir booket på nytt fly slik at man alltid kommer frem til sin destinasjon.

Turkish Airlines er medlem av Star Alliance som har hele 28 flyselskaper som medlemmer, med fokus på å yte god service verden over og å gjøre dine reiser enklere.

Fordeler

Norges Kampsportforbund får rabatter på flybilletter og det vil ikke være endringsgebyr til flyselskapet dersom man må endre billetten. Det er maks 100 Euro i refusjonsgebyr ved avbestilling av billetten til flyselskapet. Det er også gratis mat og drikke, gratis setereservasjon og man kan ha med seg opp til 40 kg. Dette kan fordeles på flere kofferter/kolli.*

Våre medlemmer og klubber kan kjøpe billetter hos American Express GBT. Mail til: businesstravel.nif.no@service.amexgbt.com eller tlf: 24055009 for individuelle bestillinger og tlf: 21415719 for gruppebestillinger.

-Norges Kampsportforbund er svært glade for å samarbeide med et av verdens største flyselskap, sier Dag Jacobsen, sportssjef i Norges Kampsportforbund.

*Avtalen gjelder ikke ved kampanje/spesialpriser.