NIFs Barne- og ungdomstrenerkonferanse 2021

Publisert 29.09.2021

30.-31. oktober arrangerer Norges idrettsforbund og Norges idrettshøgskole Barne- og ungdomstrenerkonferansen 2021. Konferansen avholdes på Norges Idrettshøgskole. Påmeldingsfrist er 20. oktober.

Barne- og ungdomstrenerkonferansen er et samarbeid mellom Norges idrettsforbund og Norges idrettshøgskole og retter seg spesielt mot deg som arbeider som trener og/eller trenerutvikler, uavhengig av idrett.

Praktisk informasjon:

  • Sted: Norges idrettshøgskole
  • Start: 30.10.2021 08:30
  • Slutt: 31.10.2021 16:00
  • Påmeldingsfrist: 20.10.2021 23:59
  • Meld deg på her.

 

NIF og Norges idrettshøgskole har samlet noen av landets ledende og mest innovative forskere på barne- og ungdomsidrett, talentutvikling og trening, og flere ledende trenere og trenerutviklere fra inn- og utland. Programmet består av seanser spesielt rettet mot barn 6-12 år og ungdom 13-18 år.

Konferansen har til hensikt å gi trenere for barn og ungdom faglig påfyll med de beste eksempler fra praksisfeltet, ny forskning, utveksling av erfaringer og etablering av nye nettverk. Programmet er delt inn i plenumssesjoner (Keynotes), og det er delte sesjoner mellom barne- og ungdomstrenere.

Se fullt program her. 

NB! På grunn av usikkerhet rundt smittesituasjonen er det bare frigjort 160 plasser, men NIH regner med å kunne legge ut flere billetter i løpet av september. NIH vil også ha en reserveløsning med mindre parallelle sesjoner klare hvis de skulle måtte begrense antall i samme rom ytterligere.

Det er ikke besluttet om programmet skal streames. 

Det er ikke fokus på paraområdet på denne konferansen, men det blir en egen «paratrenerdag» i programmet 2022.

Ved spørsmål om påmelding eller program kontakt Lene Røe ved Norges idrettshøgskole: lenero@nih.no.