Lyst til å bli mer synlig og få flere medlemmer – HELT gratis?

Publisert 12.04.2024
Redigert 22.04.2024

Det kan ofte være en både kronglete og dyr prosess å markedsføre seg riktig. Derfor deler vi et tips med dere, vidunderet kalles Ungfritid.no.

Ungfritid.no er en digital oppslagstavle hvor organisasjoner kan legge ut varige fritidsaktiviteter for barn og unge. Det er gratis å registrere aktiviteter på Ungfritid.no. Nettsiden får månedlig over 10.000 besøk fra barn og foreldre på jakt etter fritidsaktiviteter der de bor, og markedsføres bredt over hele landet. Ungfritid.no driftes av Frivillighet Norge, som i tillegg kan dele Facebook-annonser lokalt der hvor dere holder til.

Stadig færre unge deltar i organiserte fritidsaktiviteter, rundt halvparten av ungdommene i Norge i dag er aktive i en organisasjon, en klubb, et lag eller en forening. Det at at barn og foreldre ikke kjenner godt nok til aktivitetene som finnes i nærområdene sine, må anses som en medvirkende årsak til dette. Ungfritid.no gjør det gratis og enkelt for oss å være synlige, vi oppfordrer derfor alle klubbene i forbundet til å ta en titt på nettsiden deres!

Organisert idrett er en glimrende arena for sosialisering og mestring i trygge rammer. La oss være tydelige på hvor vi er, slik at så mange som mulig vet at de har et alternativ i kampsporten der de bor.

Her finner dere en enkel bruksanvisning for hvordan man bruker Ungfritid.no:

Veileder-Ungfritid.no

Om det oppstår spørsmål underveis, ta gjerne kontakt via kontakt@ungfritid.no.