Lyst til å bidra som frivillig under VM i bryting?

Publisert 10.08.2021

2.-10. oktober arrangeres VM i bryting på Jordal Amfi. Dette blir et stort arrangement med 1000 utøvere fra 100 land. Det forventes opp mot 4500 tilskuere hver dag, og Norges Bryteforbund søker nå frivillige som ønsker å bidra.

For å avvikle VM i bryting anslår Norges Bryteforbund et behov på ca. 400 frivillige. Selv om bryting er en stor idrett på verdensbasis, er det en liten idrett i Norge.

– Å rekruttere frivillige under en koronapandemi merker vi at er utfordrende, men dette blir et av de største idrettsarrangementene sett i antall deltagere i nyere tid på norsk jord. Vi håper derfor at å være med som frivillig gjennom akkurat dette arrangement kan gi nyttig erfaring som kan brukes når andre idretter skal arrangere noe stort, sier Cecilie Valentine Brekke, assisterende prosjektleder og frivilligkoordinator for VM i bryting.

Små og store oppgaver

Norges Bryteforbund forteller at de trenger folk til både små og store oppgaver i forbindelse med mesterskapet.

–  -Som frivillig garanterer vi spennende og minnerike opplevelser. Du får en unik erfaring med ett av verdens største idrettsarrangementer. Vi lover spennende oppgaver, nye venner og muligheten til å lære nye ting. Vi trenger frivillige på en rekke områder. Dette inkluderer arena, hospitality, seremoni, presse/media, akkrediteringer, sideaktiviteter og sikkerhet, forteller Brekke.

Lurer du på noe?

Hjemmesiden til arrangementet finner dere her. Spørsmål rundt det å være frivillig under arrangementet kan rettes til Brekke på epost: cecilie@bryting.no.

Alle som er interessert i å bidra kan starte med på fylle ut følgende påmeldingsskjema for frivillige.

Bli med på VM-festen!