Kom i konkurransemodus!

Publisert 18.11.2020
Redigert 23.11.2020

E-stevner har blitt stadig mer populært gjennom korona-perioden, og mange kampsportutøvere verden over har det siste halvåret konkurrert hjemmefra. En viktig del av å prestere er å komme i konkurransemodus – Norges Kampsportforbund har i samarbeid med førsteamanuensis Frank Abrahamsen ved NIH nå laget et innføringskurs som anbefales for alle konkurranseutøvere. 

– En tilbakemelding fra utøverne som har konkurrert i e-stevnene både i Norge og utlandet det siste halvåret er at man ønsker å lære mer om hvordan man kan komme i konkurransemodus. Det kan også være ekstra krevende å motivere seg til å konkurrere på eget stuegulv, og ikke minst holde motivasjonen oppe gjennom en konkurranse som varer lenger enn en dag eller helg, sier Dag Jacobsen, sportsjef i Norges Kampsportforbund.

Motivasjon og konkurransemodus

Norges Kampsportforbund har vært så heldig å få Frank Abrahamsen, førsteamanuensis ved Norges Idrettshøgskole, til å lage et innføringskurs i hvordan man kan komme i konkurransemodus.

– Abrahamsen, som har kampsportbakgrunn, tok sin doktorgrad på prestasjonsangst. Han har arbeidet med mange landslag og toppidrettsutøvere i forbindelse med flere OL, og brenner for å skape gode miljøer for prestasjon, utvikling og trivsel på alle nivåer, forteller Jacobsen.

Gratis – men forutsetter innlogging

Kurset er laget som e-kurs som består av en rekke korte videofilmer. Du kan gjennomføre kurset når og hvor du vil, og bestemmer selv om du vil ta kurset på mobil, nettbrett, PC eller på TV.

Kurset er gratis, men du må logge deg på via kampsportforbundet sin e-læringsplattform. Husk å få med deg kursbevis.

Innlogging til kurset finner du her.

Lykke til!