Karatelandslaget i Egypt

Publisert 26.02.2015
Redigert 27.07.2015

Det norske laget er klare for samling i Egypt og deltakelse i Sharm El Sheik Open. Dette er en viktig oppkjøring til EM som arrangeres i Istanbul i mars.

Det norske karatelandslaget er godt i gang med treninger sammen med utøvere fra Egypt, Chile, Polen, Georgia, Slovakia og Libanon. Lykke til videre!

/

Bildet fra treningssamling

/

Raik Tietze fra NKF sammen med sportssjefen av Egypt, Mr. Mohammed El-Hosieny og Norges landslagstrener, Dr. Wayne Otto.
_______________________________________________________________________

 

De tre norske jentene som utgjør det norske karatelandslaget for seniorer er klare for treningssamling i Egypt. Der skal de trene med en rekke andre land, blant annet Egypt, USA og Østerrike. Disse lagene er blant verdens beste. Etter samlingen skal de delta i Sharm El Sheik Open som arrangeres 28.februar til 1.mars.

For Bettina Alstadsæther (Stavanger Karateklubb), Maria Bruzell Roll (Mizuchi Karateklubb) og sølvvinner i VM, Gitte Helene Brunstad (Mizuchi Karateklubb), blir oppholdet og stevnet i Egypt en viktig oppkjøring til EM som arrangeres i Istanbul 18.-22.mars.

EM er igjen uttaksstevne til European Games som arrangeres i Baku i juni. De seks beste i hver klasse under EM kvalifiserer seg til European Games. Ifølge sportssjef i Norges Kampsportforbund, Dag Jacobsen, er målet at både karate og taekwondo skal kvalifisere seg, slik at Kampsportforbundet kan stille med to forskjellige idretter i European Games.

Det norske karatelandslaget:

Bettina Alstadsæther, Stavanger Karateklubb, klasse -55 kg
Maria Bruzell Roll, Mizuchi Karateklubb, klasse – 61 kg
Gitte Helene Brunstad, Mizuchi Karateklubb, klasse -68 kg

Se innslag fra sportsrevyen på NRK om det norske karatelandslaget og landslagstrener Dr. Wayne Otto: http://kampsport.aventia.no/webtv/Play.aspx?sectionID=9&movieID=331&autostart=1