Kandidater til internasjonale verv søkes

Publisert 22.09.2020

Er du tillitsvalgt eller engasjert medlem, og har ambisjoner om internasjonalt verv? Da oppfordrer vi deg til å ta kontakt med administrasjonen i Norges Kampsportforbund!

Kampsportforbundet representerer per i dag fem forskjellige idretter i internasjonale særforbund. I årene som kommer er det også mulig at forbundet vil representere enda flere. Norges Kampsportforbunds medlemsskap i internasjonale særforbund er som følger:

Ett av målene til både Norges Kampsportforbund og NIF er å utøve innflytelse internasjonalt. Forbundet ønsker derfor nå å kartlegge hvorvidt det i dag finnes tillitsvalgte eller andre medlemmer av vår organisasjon med ambisjoner om internasjonale verv.

Skoleringsprogram tilbys

NIF vil bidra med et skoleringsprogram for interesserte kandidater til internasjonale verv, slik at man kan stå sterkere i kampen om å oppnå disse vervene, og ikke minst lykkes med sitt arbeid internasjonalt.

Det er viktig at interesserte kandidater er villig til å forplikte seg til å arbeide internasjonalt over flere år, og at man er innstilt på at internasjonale verv krever systematisk og målrettet arbeid over lengre tid.

Søknadsfrist: 5. oktober

Om du er interessert oppfordrer vi deg til å fylle ut nedenstående skjema innen 5. oktober.

Ved eventuelle spørsmål kan sportskonsulent Helle Borgen kontaktes på epost helle@kampsport.no.

Internasjonale verv

    Vennligst oppgi hvilken idrett du representerer.
  • Max. file size: 128 MB.
    Vennligst last opp din CV.
  • Har kan du legge inn en kort beskrivelse av din motivasjon for å påta deg et internasjonalt verv.