@kampsportlandslagene: Følg våre offisielle landslag på Instagram!

Publisert 28.04.2021

Vi står overfor er en spennende tid, med bl. a. to OL-kvalifiseringer for karate og taekwondo i nær fremtidVi har i den anledning, samt for å profilere våre utøvere, opprettet en felles landslagskonto for de offisielle landslagene i kampsportforbundets GAISF/IOC-godkjente idretter.

Målet er å gi publikum både rask resultatservice fra stevner, et innblikk i treningshverdagen, samt bilder og film fra bak kulissene på stevner. I tillegg vil vi dele historiske tilbakeblikk på hva våre tidligere landslagsutøvere har oppnådd i mesterskap. 
 

Fem GAISF/IOC-godkjente idretter 

Global Association of International Sports Federations (GAISF) og International Olympic Committee (IOC) er de internasjonale organisasjonene som godkjenner globale idretter og deres internasjonale sæforbund, og det er deres godkjenninger som ligger til grunn for organisering av landslag i alle særforbund under Norges Idrettsforbund. 

Kampsportforbundet organiserer i dag følgende GAISF/IOC-godkjente kampidretter:

  • Jujutsu (JJIF)
  • Karate (WKF)
  • Kendo (FIK)
  • Taekwondo (WT)
  • Wushu (IWUF)

Taekwondo og karate har fulltidslandslag på veien mot OL i Tokyo, mens det også organiseres landslagsaktivitet for kendo og wushu.

De store prestasjonene i EM, VM, World Games og OL vil selvfølgelig også fortsatt frontes i alle våre kanaler, men med denne nye kontoen gleder vi oss til å spre enda mer informasjon rundt landslagene våre.

Følg landslagene på Instagram her: @kampsportlandslagene