NKF har signert avtale med Adidasforhandler

Publisert 16.03.2016

Norges Kampsportforbund har i dag signert en samarbeidsavtale med Pure Martial Arts som har eneretten på salg av kampsportutstyr fra Adidas i Norge.

– Vi er glad for at vi har fått en samarbeidspartner som kan levere utstyr til våre landslag, og ikke minst inneholder avtalen en rekke medlemsfordeler, sier generalsekretær Trond Søvik i Norges Kampsportforbund. 

Blant annet kan klubber og medlemmer i NKF nå få enkel tilgang til godkjente kvalitetsprodukter, og få kjøpt drakter og overtrekksdresser med klubbens logo og navn på – noe som har vært et etterspurt behov. I tillegg får klubbene mulighet til selge dugnadsprodukter slik at de kan tjene gode penger på en enkel måte.

– Det er gledelig at vi har fått Norges Kampsportforbund, med nesten 45.000 medlemmer og 20 forskjellige kampsporter, som samarbeidspartner. Vi skal gjøre vårt ytterste for at klubbene, medlemmene og ikke minst landslagene blir fornøyde med våre produkter og leveranser, sier Kim Løkkeberg i Pure Martial Arts.

Kim Løkkeberg og Roy Hansen i Pure Martial Arts har lang erfaring fra klesbransjen. På fritiden trener de kampsport og er instruktører i idrettsklubber, så de har god forståelse for klubbenes behov.

Avtalen innebærer at Pure Martial Arts får eneretten på salg av kampsportutstyr på alle konkurranser og arrangementer i regi av Kampsportforbundet, og de får eneretten til å bruke alle landslasutøvere i sin markedsføring av kampsportutstyr. Adidas satser på kampsport og har mange dyktige utøvere i stallen. Blant annet sponser de karateutøveren Rafael Aghayev fra Azerbaijan som har 4 VM -ull og 11 EM-gull, og taekwondoutøveren Jade Jones fra Storbritannia som vant OL- gull i London.  

Kampsportforbundet får med denne avtalen levert godkjent utstyr til alle landslagene, noe som har vært en utfordring tidligere. Forbundet kan nå også tilby Adidas kampsportutstyr, drakter og ovetrekksdrakter med klubblogo og navn på kampshop.no.

 

Fakta om Pure Martial Arts
Pure Martial Arts er et nystartet firma som åpnet i 2015 og driftes av personer med lang erfaring og kompetanse innen klesbransjen. De har også lang erfaring som kampsportutøvere og trenere.
Pure Martial Arts har stort lager og showrom med sentral beligenhet på Helsfyr i Oslo. De har også salg av Adidas på egne nettsider. De har nå et samarbeid med Norges Kampsportforbund og NEH AS som drifter mange nettbutikker i Norden og som er blant de beste på levering og logistikk i Norge.

Fakta om Norges Kampsportforbund
Norges Kampsportforbund (NKF) er med sine rundt 45.000 aktive medlemmer landets største medlemsforbund innen kampsport i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF), og det tiende største forbundet innen NIF. NKF er et fleridrettsforbund som organiserer over 20 kampsporter, hvor karate, taekwondo, jujutsu, kendo og wushu er de fremste konkurranseidrettene. Av disse er taekwondo og karate på OL-programmet i 2020.