Cameralla og Norges Kampsportforbund: Bli med i Kampsport Photo Academy!

Publisert 10.04.2020

Norges Kampsportforbund og Cameralla inngikk tidligere i år samarbeidsavtale, og ser frem til å se enda bedre bilder fra hele kampsport-Norge!

– Norges Kampsportforbund er opptatt av å knytte til oss egnede samarbeidspartnere som kan tilføre verdi for både klubber og deres enkeltmedlemmer. Vi vet at våre medlemmer, og ikke minst tillitsvalgte i klubbene, ønsker å ta gode bilder fra sine arrangement. Samarbeidsavtalen med Cameralla vil kunne oppmuntre til dette, og vi er derfor glade for å ha inngått samarbeidet. Forbundet ser frem til å se enda flere og bedre bilder fra våre arrangementer, og ikke minst til å dele disse. Vi håper at alle klubber sprer informasjonen om samarbeidet, samt registreringslinken, på sine nettsider og Facebook-sider, forteller Trond Søvik, generalsekretær i Norges Kampsportforbund.

Cameralla er Norges største leverandør av online fotokurs på både norsk og engelsk – med mer enn 35 timer med kurs. Nå har alle Norges Kampsportforbundet medlemmer fått tilgang til Camerallas fotosamfunn, og det vil også i løpet av de kommende månedene lanseres gratis kurs som vil være tilpasset forbundet.

– Alle våre kurs er folkelige og inspirerende og er tilpasset alle som ønsker å ta bedre bilder og video. Dette gjelder uansett nivå og ambisjoner – og uansett om du foretrekker å bruke din mobil eller et systemkamera, forteller Jesper Kreiborg, daglig leder i Cameralla.

Det å registrere seg i Kampsport Photo Academy er helt gratis og uforpliktende. Om du ønsker å kjøpe tilgang til Camerallas andre kurspakker får du selvfølgelig rabatt på dette – bruk rabattkode “kampsport” og få tilgang til alle kurspakker for kun 49,- første mnd. For å benytte deg av rabatten må du registrere deg via banneret over. Alle kurspakker er såklart uten bindingstid.

Bli med i vår påskekonkurranse!

Som en del av avtalen vil alle medlemmer få tilgang til Camerallas unike fotosamfunn. Her kan man enkelt dele bilder, få inspirasjon og konstruktiv feedback fra andre medlemmer. Man vil også kunne delta i konkurranser, vinne premier, få tilgang til unike tilbud fra partnere og muligheten for å delta på webinarer og workshops. Vi håper også at du blir med i vår første konkurranse, og deler opp ditt beste treningsbilde i løpet av påsken. For å bli inspirert finner du også i Kampsport Photo Academy nå treningsvideoer med noen av skandinavias fremste kampsportutøvere.

– Vår påstand er at alle ønsker å lære og ta bedre bilder og video – det er kun et spørsmål om timing. Skal man for eksempel ut å reise, eller dyrker ens barn sport, så er man typisk ekstra opptatt av å ta vare på sine minner og dele sine opplevelser med familie og venner, forteller Kreiborg.

Kommer klubbene til gode

Det vil også i løpet av 2. halvår 2020 bli mulig for familie og venner å støtte kampsportforbundets klubber ved å abonnere på Camerallas kurstilbud.

– Som en del av avtalen vil det være mulig for klubber å verve betalende medlemmer via egne vervelenker og kampanjer. Dette vil gi direkte økonomisk avkastning til hver enkelt klubb, og kan være et godt alternativ til andre inntektsbringende tiltak ute blant klubbene, forklarer Kreiborg.

Detaljer rundt hvordan klubbene kan ta verve-verktøyet i bruk, samt de økonomiske fordelene for klubbene, vil offentliggjøres i løpet av 2. kvartal 2020.

 

Emne: