Instagramkonkurranse

Publisert 21.02.2017

Bli med på vårens Instagramkonkurranse og vinn en overnatting hos Nordic Choice og andre fine premier. 

Norges Kampsportforbund arrangerer instagramkonkurranse for deg som er med i en klubb tilhørende forbundet. Tema for konkurransen er sidespark. Det lønner seg å være kreativ og tenke utenfor boksen innen dette tema. Konkurranseperioden er 10. februar til 1. april 2017.

Du kan delta ved å legge ut bilde på Instagram tagget med #NKFsidespark og @KAMPSPORTFORBUNDET. Da er du med i konkurransen om utstyr og hotellovernattinger.

Tusenvis av sidespark i 2017

Er du ekstra tøff blir du med på utfordringen «10 000 side-kicks in 2017», en utfordring om å ta 10.000 sidespark i løpet av 2017. I så fall kan du også tagge bildet ditt med #Kick10k2017 og gjøre oppdateringer på Facebooksiden 10 000 side-kicks in 2017.

Premier 

De tre beste bildene kåres av en jury nedsatt av forbundsadministrasjonen. De tre beste bildene mottar en premie.

1.plass: Gavekort på to overnattinger, inkludert frokost, for to personer fra vår hovedsamarbeidspartner på hoteller, Nordic Choice Hotels.

2.plass: Eksklusiv premie fra NKF.

3.plass: Et kampsportpåskeegg fylt med praktiske og velsmakende overraskelser.

Vilkår

Bildet må være tatt og publisert i konkurranseperioden. Bildene må være synlige for alle brukere. Du må altså ha åpen profil. Bildene tagget #NKFsidespark og @KAMPSPORTFORBUNDET deles fortløpende gjennom instagram-appen på forbundets Facebookside.