Informasjon om World Games og World Combat Games

Publisert 06.06.2020

Norges Kampsportforbund gjør oppmerksom på at World Games er flyttet som følge av korona-situasjonen. World Games skulle etter planen arrangeres i USA i 2021, men er nå flyttet til 2022. World Combat Games skal foreløpig arrangeres som planlagt i Kazakhstan i 2021.

Informasjon om World Games

World Games var planlagt arrangert i Birmingham i Alabama i USA i 2021. Mesterskapet er nå flyttet til 7. til 17. juli i 2022. Selv om World Games er blitt flyttet ett år vil neste World Games, som skal arrangeres i Chengdu i Kina, gå som planlagt i 2025.

World Games er et mesterskap for de idrettene som ikke er på OL-programmet og er støttet av IOC. Totalt er det 33 forskjellige idretter på programmet i World Games. Når det gjelder kampidretter er følgende idretter på programmet: Ju jitsu, karate, kickboxing, muay thai og sumobryting.

Informasjon om World Combat Games 2021

World Combat Games, som avholdes i regi av GAISF, skal avholdes i Nur-Sultan i Kazakhstan i 2021. Dette mesterskapet vil foreløpig bli arrangert som planlagt. Word Combat Games er et mesterskap for idretter både på og utenfor OL-programmet. Følgende kampidretter er på programmet for WCG: Boksing, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kickboxing, sanshou, muay thai, sambo, sumobryting, taekwondo, bryting og aikido.

Når det gjelder deltagelse i World Games og World Combat Games gjelder internasjonale kvalifiseringskrav og det er sportssjef som tar ut utøvere og støtteapparat. For mer informasjon kan sportssjef Dag Jacobsen kontaktes: Mobil: +47 922 55 988/E-post: dag@kampsport.no.