Viktig informasjon angående påbegynte reiseregninger

Publisert 13.01.2022

Norges Kampsportforbund gjorde i november i fjor endringer i sitt lønnssystem. Endringene innebar en overgang fra appen Visma Attach til Visma Employee. Vi understreker at alle reiseregninger fortsatt skal sendes via innlogging i Visma Expense.

Alle Visma Expense-brukere skal ha mottatt mer utfyllende informasjon fra Idrettens Regnskapskontor vedrørende endringene i lønnsystemet i slutten av oktober. Det ble også i den forbindelse publisert informasjon om endringen på våre nettsider.

Skal ikke sendes via app

I forbindelse med overgangen fra Attach til Employee erfarer vi at flere forsøker å sende inn sine reiseregninger direkte via appen. Vi ønsker derfor å understreke at appen Visma Employee benyttes på samme måte som Attach: I appen gjennomføres lagring av kvitteringer som kan hentes opp og deretter sendes ved innlogging i Visma Expense.

I appen er det viktig at man tar bilde av riktig kvittering, legg inn info og lagre. Man kan ikke registrere avdeling og prosjekt i appen.

Reiseregninger skal med andre ord IKKE sendes direkte fra appen. Disse vil ikke føres riktig inn i systemet og blir liggende blokkert.

Ved eventuelle spørsmål vedrørende dette kan administrasjonen kontaktes direkte på post@kampsport.no.

 

 

 

Emne: ,