Nytt medlemssystem: Kurs for klubber i regionene Sør og Midt

Publisert 30.11.2021

Norges Kampsportforbund ruller i høst ut nytt medlemssystem. For å gjøre overgangen til det nye systemet så enkel som mulig for klubbene, tilbyr vi nå også regionale, fysiske kurs. Neste kurs er for klubber i regionene Sør og Midt. Kurs for region Sør skulle opprinnelig ha blitt avholdt 30. november i Stavanger. Dette kurset er nå utsatt til 09. desember. Kurs for region midt var planlagt arrangert i Trondheim 1. desember. Dette kurset er også utsatt, og ny dato for kurset fastsettes så snart som mulig.

Nær 300 klubber er nå overført det nye systemet, og fokus ut 2021 er å gi klubbene god opplæring i systemet før Mysoft skrus av ved årsskiftet.

– Mange klubber har allerede gjennomført digitale kurs hos NIF support. Vi tror allikevel at muligheten til å møtes fysisk for å få opplæring og anledning til å stille spørsmål vil være noe klubbene vil sette pris på. Vi ser derfor frem til å ønske alle Region Midt og Sør-klubber velkommen til kurs, sier Vegard Henriksen, arrangementssjef i Norges Kampsportforbund.

Påmelding og praktisk info:

Praktisk info

  • Påmeldte vil få epost om hvordan de finner fram til møterom.
  • Vi gjør oppmerksom på at alle påmeldte må ha med egen PC.
  • All informasjon om nytt medlemssystem, inklusive kurs og opplæring, finner du på vår samleside.

Også digitale muligheter

I tillegg til fysiske kurs tilbyr NIF også IMS-kurs 4 ganger pr. uke til følgende tider:

  • Mandag og onsdag: 17.00 -19.00
  • Tirsdag og torsdag: 09.00 -11.00

Klubbene kan melde seg på kursene, som avholdes via Teams, på dette påmeldingskjemaet

Relevante lenker

Klubbene bes merke seg nedenstående lenker i overgangsfasen til det nye medlemssystemet. Kursdeltakere kan med fordel gjøre seg kjent med deler av informasjon i forkant av kurs og opplæring.

NIF jobber kontinuerlig med å produsere flere veiledninger. Eventuelle ønsker om spesifikke veiledninger kan rettes til support.