Nytt medlemssystem: Nye datoer for kurs i region Sør og Midt

Publisert 09.12.2021

Norges Kampsportforbund ruller nå ut nytt medlemssystem. For å gjøre overgangen til det nye systemet så enkel som mulig for klubbene, tilbyr vi nå også regionale, fysiske kurs. Neste kurs er for klubber i regionene Midt og Sør. Kursene arrangeres i Trondheim 10. januar og Stavanger 11. januar.

Nær 400 klubber er nå overført det nye systemet, og fokus ut 2021 er å gi klubbene god opplæring i systemet før Mysoft skrus av ved årsskiftet.

– Mange klubber har allerede gjennomført digitale kurs hos NIF support. Vi tror allikevel at muligheten til å møtes fysisk for å få opplæring og anledning til å stille spørsmål vil være noe klubbene vil sette pris på. Vi ser derfor frem til å ønske alle Region Midt og Sør-klubber velkommen til kurs, sier Vegard Henriksen, arrangementssjef i Norges Kampsportforbund.

Påmelding og praktisk info:

Praktisk info

  • Påmeldte vil få epost om hvordan de finner fram til møterom.
  • Vi gjør oppmerksom på at alle påmeldte må ha med egen PC.
  • All informasjon om nytt medlemssystem, inklusive kurs og opplæring, finner du på vår samleside.

Også digitale muligheter

I tillegg til fysiske kurs tilbyr NIF også IMS-kurs 4 ganger pr. uke til følgende tider:

  • Mandag og onsdag: 17.00 -19.00
  • Tirsdag og torsdag: 09.00 -11.00

Klubbene kan melde seg på kursene, som avholdes via Teams, på dette påmeldingskjemaet

Relevante lenker

Klubbene bes merke seg nedenstående lenker i overgangsfasen til det nye medlemssystemet. Kursdeltakere kan med fordel gjøre seg kjent med deler av informasjon i forkant av kurs og opplæring.

NIF jobber kontinuerlig med å produsere flere veiledninger. Eventuelle ønsker om spesifikke veiledninger kan rettes til support.