Nytt medlemssystem: Nye datoer for kurs i region Sør og Midt

Publisert 26.01.2022

For å gjøre overgangen til Norges Kampsportforbunds nye medlemssystem så enkel som mulig for klubbene, tilbyr vi nå også regionale, fysiske kurs. Neste kurs er for klubber i regionene Midt og Sør. Kursene arrangeres i Trondheim 14. februar og Stavanger 15. februar. Kursene var planlagt avholdt to uker tidligere, men datoer måtte flyttes grunnet sykdom hos kursholder.

Overføringen av klubber til det nye systemet er nå gjennomført, og fokus de første månedene av 2022 er å gi klubber så god opplæring og support som mulig.

– Mange klubber har allerede gjennomført digitale kurs hos NIF support. Vi tror allikevel at muligheten til å møtes fysisk for å få opplæring og anledning til å stille spørsmål vil være noe klubbene vil sette pris på. Vi ser derfor frem til å ønske alle Region Midt og Sør-klubber velkommen til kurs, sier Vegard Henriksen, arrangementssjef i Norges Kampsportforbund.

Påmelding og praktisk info:

Praktisk info

  • Påmeldte vil få epost om hvordan de finner fram til møterom.
  • Vi gjør oppmerksom på at alle påmeldte må ha med egen PC.
  • All informasjon om nytt medlemssystem, inklusive kurs og opplæring, finner du på vår samleside.

Også digitale muligheter

I tillegg til fysiske kurs tilbyr NIF også IMS-kurs 4 ganger pr. uke til følgende tider:

  • Mandag og onsdag: 17.00 -19.00
  • Tirsdag og torsdag: 09.00 -11.00

Klubbene kan melde seg på kursene, som avholdes via Teams, på dette påmeldingskjemaet

Relevante lenker

Klubbene bes merke seg nedenstående lenker i overgangsfasen til det nye medlemssystemet. Kursdeltakere kan med fordel gjøre seg kjent med deler av informasjon i forkant av kurs og opplæring.

NIF jobber kontinuerlig med å produsere flere veiledninger. Eventuelle ønsker om spesifikke veiledninger kan rettes til support.