Hvor er de mest spennende kampsportene…?

Publisert 23.05.2016
Redigert 09.07.2018

fleridrett

Aikido, capoeira, wushu, kuntao, kendo, m.fl. er meget dårlig representert i selskapet med de andre kampsportene på forbundstinget. Dette på tross av at hver klubb nå får tilskudd på kr. 2.000 for å delta, jf. tidligere nyhetssak.

Alle store kampsporter har vært små en gang. Og de små kan ha stor innflytelse blant de store.  Med nærmere 6o klubber innen fleridrett seksjonen er det klart at mye kan oppnås – dersom man tar del i kampsport-Norge. Dersom du synes din kampsport ikke får nok oppmerksomhet verken innad i forbundet eller utenfor, så er det på tide å ta grep ved å delta der ting skjer. Og det skjer nå – om 2 uker!

 

Valgkomiteen har kommet med sin innstilling om hvem som skal få tilliten til å føre arbeidet for din kampsport videre. Har disse din klubbs tillit eller er det ønskelig med benkeforslag? Innstillingen finner du på våre nettsider.

 

Det er ikke for sent å melde seg på til forbundstinget. Det er faktisk på høy tid at kampsportene i fleridrettseksjonen viser muskler! Påmeldingsinfo finner du på nettsiden om Forbundstinget 2016