Har du deltatt i internasjonale e-stevner?

Publisert 21.06.2020

Norges Kampsportforbund vet at mange norske utøvere de siste månedene har deltatt i e-stevner arrangert av utenlandske aktører. Vi ønsker nå å ta med oss deres erfaringer fra disse stevnene i utviklingsarbeidet med våre egne e-stevner her i Norge.

Norges Kampsportforbund har allerede lansert e-stevner, og ønsker å videreutvikle disse.

– Vi har stor tro på e-stevner også når gjeldende korona-restriksjoner oppheves, og ønsker å utvikle dette som en del av vårt konkurransetilbud, til det beste for alle konkurranseutøvere i hele Norge, sier Vegard Henriksen, arrangementssjef i Norges Kampsportforbund.

Ønsker å samle erfaringer

Vi vet at mange norske utøvere har konkurrert i e-stevner i regi av utenlandske aktører de siste månedene. Vi ønsker nå å samle inntrykk og erfaringer fra deres konkurransedeltakelse, og håper at alle som har deltatt i e-stevner kan sette av tid til å besvare vedlagte spørreundersøkelse.

– Spørreundersøkelsen tar 3-5 minutter å besvare, og alle er selvfølgelig helt anonyme. Vi vil sette stor pris på alle svar, da dette vil hjelpe oss videre i vårt utviklingsarbeid, avslutter Henriksen.

Emne: