Har dere Norges beste trener?

Publisert 24.09.2015

Nå starter jakten på Norges beste trenerforbilde 2015. Ambassadør Nina Bansal mener en god trener ser og forstår deg. Nominer Norges beste trener på trenerforbilde.no.

Sammen med Kampsportforbundet ønsker alkovettorganisasjonen AV-OG-TIL å sette fokus på den viktige rollen trenerne har som forbilder for barn og unge. De aller beste trenerne ser om utøverne trives og vet at de selv blir sett på som rollemodeller. For mange barn og unge er idretten et verdifullt fristed som betyr trygghet, mestring, glede og vennskap.

Nina Bansal er ambassadør for kåringen og heier på innsatsen som legges ned av fantastiske trenere i klubber landet rundt.

– En god trener er en person som både ser og forstår deg. Ikke bare som utøver, men også deg som person. Å bygge gode relasjoner og vise tillit er gull verdt, som utøverne kan bringe med seg videre i livet på ulike arenaer, forteller Bansal.

 

 

 


trenerforbilde.no kan utøvere selv nominere sin trener, uansett alder og idrett. Vinneren kåres 17. oktober. Foruten heder og ære vil premien være en treningsøkt med en av kampanjens flotte ambassadører.

Nina Bansal stiller på lag med en rekke spennende idrettsprofiler. Fotballspillerne Håvard Nordtveit og Solveig Gulbrandsen, håndballspiller Gro Hammerseng-Edin, svømmer Henrik Christiansen, langrennsløper Eirik Brandsdal, kickbokser Thea Therese Vingmark Næss, danser Øyvind Gulli, klatrer Magnus Midtbø og friidrettsutøver Margrethe Renstrøm er alle ambassadører for kampanjen. Og med Frode Kyvåg og Johan Kaggestad i juryen, er kåringen sikret en verdig vinner!

-Det er helt fantastisk å se hvor mye treneren faktisk betyr for utøverne. Hvert år får vi inn nominasjoner fra hele landet som rører oss. Ildsjelene som står på for ungene våre fortjener all den oppmerksomheten de kan få, sier daglig leder i AV-OG-TIL Kari Randen.

1200x627_Nina Bansal

Sammen med alkovettorganisasjonen AV-OG-TIL jobber Norges Kampsportforbund, Norges Svømmeforbund, Norges Fotballforbund, Norges Danseforbund, Norges Håndballforbund og Norges Friidrettsforbund for at idretten skal være en trygg og alkoholfri arena for barn og unge. Kåringen av Norges beste trenerforbilde er en del av konseptet SE & BLI SETT hvor målsetningen er å bevisstgjøre trenere og ledere på den viktige rollen de har som forbilder.

Relaterte linker

Nå kan din klubb vinne en av disse stjernene i premie