Gull og sølv i Baltic Wushu Open 2015

Publisert 04.10.2015

Landslagsutøvere i wushu, Milos Joksimovic og Alex Vu fra Oslo Wushuklubb, sørget for to norske medaljer i det åpne baltiske mesterskapet som er Europas største åpne mesterskap i kinesisk kampkunst.

På mesterskapets første dag tok Milos Joksimovic gull i klassen changquan med poengsummen 9.22. I dag deltok Alex Vu i klassen shadolin senior herrer med 9,26 poeng, som holdt til sølvmedalje. De norske deltakerne kunne med dette reise hjem med to medaljer fra Europas største wushukonkurranse.

Milos Joksimovic, som har prestert godt i årets konkurranser gikk glipp av deltakelse i øvrige klasser i Baltic Open denne helgen på grunn av sykdom under oppholdet i Riga.

Begge utøvere deltok i det tradisjonelle europamesterskapet tidligere i år og endte opp med flere sterke topp 10-plasseringer. Under Norges Kampsportforbunds treningsleir i Kina denne sommeren deltok de også i Beijing International Wushu Competition hvor det ble flere sterke medaljer og prestasjoner på begge to. Samlet sett lover prestasjonene godt for EM i Bulgaria neste år.