Gratis webinar om barneidrett

Publisert 22.04.2021

Hva er optimal barneidrett? Dette og andre spørsmål søker NIF å besvare når de inviterer alle idrettslag til gratis webinar om barneidrett 5. mai kl. 18:30.

PÅMELDING TIL WEBINARET GJØRES VIA MIN IDRETT

– Gjennom gode rammer og kvalitet i barneidretten legger norsk idrett til rette for gode opplevelser, fellesskap, mestring og utvikling for barn og unge i hele landet. Barneidretten i Norge vekker oppmerksomhet også utenfor våre landegrenser. Dette er ingen tilfeldighet. Vår påstand er at uten god barneidrett, ville vi ikke hatt så mange gode toppidrettsutøvere i Norge, skriver NIF i invitasjonen.

Ulike perspektiver

Hva er det som gjør norsk barneidrett så bra? Og hva er god barneidrett? Dette er noen av spørsmålene vi kommer innom denne kvelden. NIF har invitert tre dyktige foredragsholdere som er engasjert i barneidrett og med ulike perspektiver. Det blir anledning til å stille spørsmål til foredragsholderne.

Temakvelden arrangeres av NIF fagteam barneidrett, som er et fagsamarbeid mellom alle idrettskretsene i NIF. Alle idrettslag og klubber er invitert! Temakvelden gjennomføres digitalt i Teams, og alle påmeldte får tilsendt lenke til møterommet dagen før.

Norges Kampsportforbund oppfordrer alle våre medlemsklubber til å delta på webinaret!