Gladmelding til alle ambisiøse talenter

Publisert 03.10.2022
Redigert 06.03.2023

Kampsportforbundet har en målsetting om at alle utøvere med ambisjoner om å bli konkurranseutøver på toppnivå, skal få tilgang til informasjon og kompetanse innen talentutvikling og toppidrett. Alle skal få like muligheter til å kunne utvikle seg, uansett om det er innenfor karate, taekwondo, jujutsu, wushu, kendo og muaythai, og uavhengig av stilart.

Sportsavdelingen lanserer derfor et mer helhetlig talentutviklingsprogram hvor utøvere, trenere og tillitsvalgte i klubben vil få tilbud om utvikling, kompetanse og oppfølging innen talentutvikling. Det er viktig å ha med klubbene da det er der utøverne utvikles.

Ønsker konkurranseutøvere i ungdoms-skolealder

Forutsetningen for å være med i utviklingsprogrammet er at dette er noe utøveren virkelig ønsker og vil, samt at klubb og de foresatte støtter satsningen.

Forbundets taltutviklingskonsulent vil følge opp utøverne i samarbeid med klubben, foresatte, skole, Olympiatoppens regionale sentre og de respektive landslagstrenere. Trenere i klubbene vil få tilbud om trenerutdanning, kompetanse innen talentutvikling, samt tilbud om deltagelse i Combat sport coaching program. De tillitsvalgte i klubbene vil få tilbud om bistand med utarbeidelse av utviklingsplan og sportsligplan og klubben vil få tilbud om klubbutvikling.

Målgruppen er utøvere på ungdomsskolenivå med noe konkurranseerfaring.

 

Nå i oppstartsfasen trenger vi en tilbakemelding fra interesserte om hvilke utøver(e), klubber og utøvers konkurransegren.
Dette sendes inn via skjemaet under, innen 25. oktober.

Talentskolen 2022

Idrett/gren(Required)
Klubbtreners kompetansenivå(Required)
Deltatt i konkurranser på hvilket nivå?
Treningstimer per uke i klubb