Spennende webinar om den fysiske utviklingstrappen

Publisert 08.02.2023
Redigert 06.03.2023

Olympiatoppen krever at Norges Kampsportforbund skal utvikle og drifte rekrutteringsprogram med fastlagte krav og utviklingstrapper for fysisk trening. Kampsportforbundets sportsavdeling har derfor utformet en egen utviklingstrapp, og inviterer alle klubber til et intro-webinar om denne.

En god plan og god kunnskap om fysisk utvikling er en viktig del av grunnlaget for å lykkes på internasjonalt nivå. Det andre som er viktig er at alle som har ambisjoner om å bli toppidrettsutøvere må kjenne til arbeidskravene, forteller Dag Jacobsen, sportssjef i Norges Kampsportforbund.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til vårt introduksjonswebinar 2, mars, kl. 19:00.
MELD DEG PÅ HER.

Grunnmuren for all idrett

Fysisk utvikling er grunnmuren for all type idrett, uavhengig av nivå og ambisjoner. Utviklingstrappen er for alle som trener og er i aktivitet under Kampsportforbundet uansett nivå. Trappen er laget slik at alle kan bruke den, og er delt inn i nivåer tilpasset det ambisjonsnivået medlemmene eller klubbene måtte ha. Her er det noe å hente, enten man bare vil drive med kampsport for gøy eller sikte på det høyeste internasjonale nivået!

I utviklingstrappen finner man enkelt informasjon om de forskjellige typer fysiske egenskaper som skaper utvikling i idretten, og programmer som enkelt kan brukes i klubb eller av enkeltutøvere. Alt innholdet tar sikte på å hjelpe utøvere og klubber til videre utvikling, og skape et variert og morsomt aktivitets- og treningsmiljø. På denne måten kan holde utøverne lengre i klubbene, og løfte utøvere på alle nivåer.

Bli med på webinar 2. mars

Kampsportforbundet ser frem til å hjelpe alle våre medlemsklubber med å ta den fysiske utviklingstrappen i bruk på en måte som passer akkurat deres klubb.
Bli med på vårt intro-webinar 2. mars kl 19:00.

MELD DEG PÅ HER.