Forbundsstyremøte: Sakslisten tilgjengelig på nett

Publisert 02.06.2017

Sakslisten for styremøtet 9.-10. juni er nå tilgjengelig på nett.

Styremøte 7. 2016. – 2018 avholdes neste helg.

Lyst til å vite hvilke saker som skal behandles? Da kan du lese deg opp på sakslisten her.

Forbundsstyret har vedtatt at alle sakslister skal publiseres i forkant av styremøtene. Fra nå av vil du kunne finne sakslistene på denne siden.

Både styret og administrasjonen er opptatt av at klubbene og deres medlemmer enkelt skal kunne holde seg oppdatert på hvilke saker som skal behandles. Norges Kampsportforbund håper at offentliggjøringen av sakslisten i forkant av styremøtene vil bidra til dette.

Organisasjonsstruktur og ungdomsarbeid på agendaen 

To av sakene som står på agendaen for dette møtet er forslag til nye lover og organisering, samt revisjon av planene for ungdomssatsingen.

– Når det gjelder nye lover og organisering skal saken debatteres, og det skal her ikke fattes vedtak i denne omgang. Lovforslaget som skal debatteres denne helgen hensyntar ny struktur med eventuelt opptak av nye idretter og mulighet for allianser med andre særforbund, sier generalsekretær Trond Søvik.

I tillegg skal en revisjon av forbundets utviklingsplan for kvinner og ungdom behandles på møtet, med et ønske om å konkretisere og utdype ungdomssatsingen.