Nytt medlemssystem: Feilfakturering fra MySoft

Publisert 04.01.2022

Norges Kampsportforbund har denne høsten rullet ut nytt medlemssystem (IMS), i samarbeid med NIF. Mysoft er derfor nå faset ut. Det har allikevel dessverre blitt gjennomført enkelte feilaktige faktureringer fra Mysoft for januar, og vi ber derfor våre medlemsklubber merke seg nedenstående informasjon.

Grunnet en feil fra Mysofts side ble det kjørt ut epost med januar-fakturaer for enkelte klubber til medlemmene. Dette ble gjort nyttårsaften. Avtalegirokrav har imidlertid ikke blitt sendt til bank. Det vil derfor ikke fremkomme avtalegiro i banken, og penger vil ikke bli trukket fra medlemmenes konto.

De som har mottatt faktura fra Mysoft på epost, kan derfor se bort fra fakturaen. Beløpet skal ikke betales, da Norges Kampsportforbund ikke benytter oss av dette systemet lenger. Mysoft jobber med å rette opp i feilen.

Om din klubb har spørsmål vedrørende dette kan disse rettes til post(a)kampsport.no.

All informasjon om utrullingsprosessen for det nye medlemssystemet finner du her.

PS! Vi gjør oppmerksom på at man fortsatt vil kunne hente uttrekk av både åpne og betalte poster fra Mysoft selv om bruken av dette systemet nå avvikles. Klubber vil kunne få tilgang til denne informasjonen ved henvendelse til post(a)kampsport.no.