Fagwebinar: Lyst til å lære mer om relasjonen mellom trener og utøver?

Publisert 18.02.2021

Sportsavdelingen i Norges Kampsportforbund vil i første halvår 2021 arrangere månedlige fagwebinar. Totalt har over 150 personer deltatt på de to første webinarene. 03. mars er det klart for nytt webinar – temaet denne gangen er den viktige relasjonen mellom trener og utøver. Bryter Grace Bullen og kickboxing-utøver Thea Næss skal blant annet holde innlegg.

Formålet med de månedlige fagwebinarene er å gi medlemmer, foresatte, utøvere, trenere og tillitsvalgte faglig påfyll innen utdanning, talentutvikling og toppidrett. Webinarene vil være relevante for klubber med ambisjoner innen alle forbundets idretter.

Tidspunktet for det tredje fagwebinaret er onsdag 3. mars kl. 20:00. Påmelding gjøres via forbundets kurskalender.

Kunnskap og erfaring i verdensklasse

Det tredje fagwebinaret i rekken er særlig relevant for klubbtrenere, da fokus vil være på hvordan man kan styrke relasjonen til sine utøvere, og på den måten løfte dem videre til neste nivå.

– Norges Kampsportforbund er svært glade for å ønske velkommen til enda et spennende fagwebinar. Vi ser frem til å høre innlegg av europamester i bryting Grace Bullen, som nå satser for fullt mot OL, og verdensmester i kickboxing Thea Næss. Disse to skal dele av sin kunnskap og erfaring, og fortelle mer om hva de som utøvere har behov for i en trener-utøver-relasjon for å prestere på toppnivå, sier Andreas Suoranta, talentutviklingskonsulent i Norges Kampsportforbund.

Ønsker innspill til temaer

PS! Du kan fortsatt komme med innspill til temaer for fagwebinarene. Forslag sendes inn via nedenstående skjema.

Fagwebinar - Forslag til tema

Innspill og forslag til temaer for fagwebinarer 2023 og 2024

  • Legg inn dine forslag til temaer nedenfor,