Bli med som frivillig under kendo-EM!

Publisert 20.02.2020

I år arrangeres kendo-EM for første gang i Norge. Arrangementet går av stabelen i Kristiansand 17.-19. april, og det søkes nå etter frivillige som ønsker å bidra under arrangementet.

Totalt 420 utøvere er påmeldt arrangementet, og med dommere og trenere forventes det over 500 tilreisende.

– Et arrangement av denne størrelsen innebærer et stort behov for engasjerte frivillige som ønsker å bidra. Vi har behov for folk som kan trå til både med rigging og rydding, samt oppgaver som krever noe mer erfaring fra konkurransegjennomføring, sier prosjektleder Jørn Nørvåg.

Lyst til å bidra?

Om du har lyst til å bidra som frivillig under arrangementet, ber vi deg huke av for hvilket område du er interessert i å bidra på i skjemaet nederst på siden.

– Vi stiller krav til at alle frivillige må være over 15 år. For at vi best mulig skal kunne vurdere egnethet til de forskjellige oppgavene har vi i nedenstående skjema også opprettet mulighet for å laste opp CV eller oppsummere tidligere relevant erfaring. Vi ber alle som sender inn søknad om å bidra som frivillig om å oppgi så mye relevant informasjon som mulig, opplyser Nørvåg.

Om du har spørsmål vedrørende det å stille som frivillig under mesterskapet kan disse sendes til post@kampsport.no. Alle som stiller som frivillig vil få attest på gjennomført arbeid i etterkant.

Frist for å melde sin interesse for frivillig arbeid under EM er 15. mars.

Søknad om å bidra som frivillig under kendo-EM 2020

 • Vennligst oppgi fullstendig navn.
 • Vennligst oppgi gyldig epostadresse.
 • MM slash DD slash YYYY
  Vennligst oppgi din fødselsdato.
  Ovenfor finner du oversikt over områder hvor arrangøren trenger bistand fra frivillige. Vennligst marker hvilke oppgaver som er av interesse for deg. Flere valg er mulig.
 • Max. file size: 128 MB.
  Vennligst last opp CV/oversikt over tidligere relevant erfaring.
 • Om du har spørsmål eller kommentarer kan disse legges inn i feltet over.