Bli med på vårens instagramkonkurranse!

Publisert 14.04.2015
Redigert 27.07.2015

Vis oss hvor du trener! Bli med i trekningen av bl.a. hotellopphold for to personer på valgfritt sted i Norge. Konkurransen varer fra 1. mars til 1. juni 2015!

Norges Kampsportforbund arrangerer konkurranse for deg som er med i en klubb tilhørende forbundet. Tema for konkurransen er Kampsportanlegg. Vi kårer det best illustrerte anlegget og gir premie til fotograf av både «styggeste» og «fineste» anlegg. Vis oss hvor du trener uansett hvordan det ser ut!

Ved å legge ut bilde på instagram tagget med #KAMPSPORTANLEGG og @KAMPSPORTFORBUNDET er du med i konkurransen om opphold ved valgfritt Nordic Choise hotel i Norge og gavekort hos fighter sport og kampshop.no.

De beste bildene kåres av en jury nedsatt av forbundsadministrasjonen 01.06.2015

Anleggssituasjonen til kampsport er sammen med utdanning og omdømme et av Kampsportforbundets satsingsområder for perioden 2014-2016.

Bildet må være tatt og publisert i konkurranseperioden. Bruk gjerne rammer eller film på en kreativ måte.

Bildene tagget #KAMPSPORTANLEGG og @KAMPSPORTFORBUNDET deles fortløpende gjennom instagram-appen på forbundets facebook-side. Du må ha åpen profil på instagram for at dine bilder skal komme med i konkurransen.