Lederkurs for ungdom 2023!

Publisert 06.02.2023
Redigert 06.03.2023

Er du en engasjert og lærevillig ung person mellom 15-20 år? Ønsker du personlig utvikling, treffe andre unge rollemodeller og dra nytte av dette både i og utenfor idretten? Da kan Norges Idrettsforbund sitt Lederkurs for ungdom (LFU) være noe for deg!

I flotte omgivelser skal dyktige og erfarne, unge kursveiledere lose deltakerne igjennom åtte nyttige moduler. Andre særforbund skal også ha deltakere med på dette kurset, så her er det mulighet for nettverksbygging og erfaringsutveksling på tvers av idretter. Oppstart er fredag kl 18:00, og avslutning søndag kl 15:00. I kurset inngår også en digital kveldssamling i mars.

Tid: 10.-12. februar 2023: Oppstart fredag kl 18:00, slutt søndag kl 15:00.

Sted: Sørmarka Konferansehotell, på landlige Siggerud rett utenfor Oslo, mot Enebakk.

Pris: 1000,-. Inkluderer hotell, måltider og kursdeltakelse. (Klubber oppfordres til å bistå med reise for sine medlemmer.)

Vi oppfordrer også klubbstyrene å tildele deltakerne «sine» et passende budsjett etter fullført kurssamling, som de kan bruke på et lite prosjekt i egen klubb.

Innholdet i dette populære lederkurset er variert og svært nyttig: Underveis skal deltakerne lære litt om prosjektledelse, og hvordan man enkelt kan bidra til aktiviteter som de andre unge medlemmene i klubben deres kan få glede av. Andre konkrete temaer er hvordan man kan gjennomføre gode presentasjoner, kommunisere godt, hvordan sette personlige utviklingsmål og lage en handlingsplan som sikrer at du når målet ditt, lære mer om selvtillit og selvfølelse, og ha bevissthet rundt det å være en god rollemodell. I løpet av kurset vil du bli bedre kjent med norsk idrett som organisasjon, og deg selv som person og dine verdier og styrker.

Søknad

Åpne lenken under, og fyll inn i søknadskjemaet. Følgende informasjon skal legges inn:

  • Deltakers navn
  • Fødselsdato
  • Adresse
  • Mobil nr
  • E-post adresse
  • Klubbtilhørighet
  • Navn voksen kontaktperson i klubbens styre
  • Navn foreldre/foresatt hvis under 18 år
  • Allergier
  • Annet

Søknad sendes gjennom denne lenken.

Interesserte kandidater bør søke snarest mulig, idet vi tildeler plasser fortløpende til kurset er fullt!

Har du eller klubben din spørsmål om kurset før dere melder på?

Kontaktpersoner:

For Norges Kampsportforbund: kathrine.strandhammond@kampsport.no, mobil 92465106.

For Norges Motorsportforbund: sofie-kristinetelle.roimal@nmfsport.no, mobil 48142206.