Husk påmelding til gratis webinar om anleggsarbeid!

Publisert 09.11.2021

Kampidrettsforbundene har gjennom flere år hatt et tett administrativt og politisk anleggssamarbeid. Målsettingen er å legge til rette for økt medlemsvekst og aktivitet. Om du ønsker å få innspill til hvordan din klubb kan komme i gang med et større anleggsprosjekt, eller rett og slett ønsker å få vite med om kampsportforbundets anleggsarbeid, oppfordrer vi deg til å bli med på gratis anleggswebinar den 11. november.

Webinaret arrangeres 11. november fra kl. 19:00-20:00, via Zoom. Webinaret ledes av Martin Kaasgaard Nielsen, kampidrettsforbundenes felles anleggskonsulent, med flere andre innledere, blant annet Torstein Busland fra Norges Idrettsforbund og Thomas Kulvik fra Trondheim Taekwondo.

Påmelding til webinaret gjøres i forbundets kurskalender innen 10. november.

Alle påmeldte vil få lenke til webinaret tilsendt på epost oppgitt i påmeldingen på formiddagen 11. november.

Program

Programmet for webinaret er som følger:

  • 19:00: Introduksjon og velkomst
  • 19:05: Kampidrettsanlegg – presentasjon av ulike løsninger og anleggstyper
  • 19:20: Fra ide til virkelighet
  • 19:40: Økonomi og finansiering
  • 20:55: Spørsmål og svar
  • 20:00: Avslutning

Kampidrettsforbundenes ønske med anleggsarbeidet er å stimulere til organisert aktivitet under sunne sportslige forhold, og dermed fylle idrettsanlegg med aktivitet.

– Målsettingen er at alle våre klubber skal ha tilgang til anlegg som er tilpasset idretten, og i de siste årene har vi jobbet med flere prosjekter som vil bidra til å nå dette målet. Nå gleder vi oss til å ønske alle velkommen til dette webinaret, og til å hjelpe klubbene videre i sitt anleggsarbeid, forteller anleggskonsulent Kaasgaard Nielsen.

Anleggssamarbeidet gjennomføres i tråd med kampidrettsforbundenes utviklingsplan for anlegg.  For mer informasjon om samarbeidet vises det også til nettsiden kampidrettsanlegg.no.