Ny samarbeidsavtale og nytt utstyr til karate-landslaget

Publisert 26.08.2019
Redigert 29.08.2019

Norges Kampsportforbund og Be Cool AS med butikken CombatStore.no inngikk i sommer samarbeidsavtale når det gjelder kampsportutstyr. Avtalen er nå feiret med første leveranse av utstyr til karate-landslaget.

Be Cool AS – Combatstore.no vil også med Hayashi være sponsor for karatelandslaget. Foto: Eivor Eriksen.

Norges Kampsportforbunds avtale med BeCool ASCombatStore.no innebærer blant annet at Be Cool AS lanserer tre etablerte merkevarer innen kampsportutstyr i Norge: TOP TEN og Tusah, hvor sistnevnte i hovedsak produserer taekwondo-utstyr, og Hayashi, som produserer utstyr for karate. Ved inngåelse av avtalen blir Be Cool AS – CombatStore.no en av Norges Kampsportforbunds hovedsamarbeidspartnere og utstyrsleverandør.

Støtter karatelandslaget frem mot OL

Be Cool AS – CombatStore.no vil også med Hayashi være sponsor for karatelandslaget, som nå jobber målrettet frem mot OL i Tokyo neste år. Fulltidsutøverne på karatelandslaget, Adrian Lopez Salas, Andrine Hilton og Ismail Bellemkhannate fikk nylig besøk av Kristin Rian Bjørndal, daglig leder, som var glad for å gi utøverne den første utstyrsleveransen.

Karate-landslaget i nytt Hayashi-utstyr, levert av Be Cool AS – CombatStore.no. Fra venstre: Adrian Lopez Salas, Ismail Bellemkhannate og Andrine Farnes Hilton. Foto: Eivor Eriksen.

– Vi gleder oss masse til å følge utøverne, og vi synes det er kjempestort å få lov til å være med å sponse både landslaget og forbundet, sier Rian.

Be Cool AS – CombatStore.no vil også fremover ha stand på utvalgte stevner, og ser frem til å bli bedre kjent med kampsportutøvere fra hele landet gjennom samarbeidsavtalen med Norges Kampsportforbund.

Se videointervju med BeCool AS – CombatStore.no her:

Fremoverlent aktør

– Norges Kampsportforbund er stolte over å inngå samarbeid med en så fremoverlent aktør som Be Cool AS – CombatStore.no. Vi inngår avtalen for at våre medlemmer skal få større valgmulighet og bedre betingelser når det gjelder utstyr, samt at vårt karatelandslag skal få tilgang til det kvalitetsutstyret som er nødvendig for å hevde seg i verdenstoppen, sier Trond Søvik, generalsekretær i Norges Kampsportforbund.