Åpen dag ved Wang Toppidrett

Publisert 13.01.2015
Redigert 27.07.2015

Vil du kombinere skole og idrett? Det er åpen dag på Wang Toppidrett i Oslo 20.januar og i Stavanger 28.januar. Søknadsfrist for alle skolene er 1.mars.

Ønsker du å utvikle deg som kampsportutøver mot et høyt nivå og samtidig få en kompetansegivende utdanning er Wang toppidrett skolen som oppfyller dine ambisjoner. Undervisning og instruksjon er lagt opp sammen med Norges Kampsportforbund.

I de kommende ukene er det åpen dag på Wang i Oslo og Stavanger. Wang i Tønsberg og Fredrikstad har allerede hatt åpen dag, men det er ikke for sent å søke plass for høsten.

Åpen dag Wang Toppidrett Oslo: onsdag 20.januar
Åpen dag Wang Toppidrett Stavanger: onsdag 28.januar
Åpen dag Wang Toppidrett Fredrikstad: har vært
Åpen dag Wang Toppidrett Tønsberg: har vært

Søknadsfrist alle steder: 1.mars

 

WANG Toppidrett har en omfattende samarbeidsavtale med Norges Bryteforbund, Norges Bokseforbund, Norges Judoforbund, Norges Kickboxingforbund og Norges Kampsportforbund.
 Det arbeides i tråd med kampidrettsforbundenes utviklingsfilosofi og skolen jobber, etter behov, tett sammen med landslagstrenere iht. periode- og treningsplanlegging for de enkelte idretter.

Målet med kampidrettssatsingen er at utøverne, etter 3 års utdanning, når de kommer til senioralderen, har nok teoretisk og praktisk kunnskap om basistrening til å kunne ta ansvar for egen trening og utvikling, ha en godt utviklet fysisk grunnkapasitet for å tåle de belastninger som er krav for seniorutøvere samt har en utdanning som gjør de i stand til å bli hva de vil og studere hvor de vil.

Se vedlegg under, eller følg denne linken for å lese mer om Wang og kampidrett:http://issuu.com/raik.tietze/docs/wang_ti_kampidretts_brosjyre/1

Les mer om Wang her: http://wang.no/

VEDLEGG DOKUMENTER