Antidoping Norge har lansert ny og bedre utgave av Ren Utøver

Publisert 01.02.2022

Antidoping Norge er stolte av å presentere en oppdatert antidopingopplæring i en ny og mer moderne drakt. I den nyeste utgaven vil du nå få kunnskap som er tilpasset akkurat deg, enten du er en utøver på topp- eller breddenivå, trener eller leder.

Oppdatert i henhold til gjeldende regelverk, moderne og lett tilgjengelig i sin form og nå også enda bedre tilpasset ulike målgrupper.

– Vi er veldig glade for å tilby idretten en betydelig oppgradert versjon av programmet. Nå vil programmet bli enda mer relevant for alle i idretten, sier avdelingsleder Linda Olsen til Antidoping Norges nettsider.

Også for trenere og ledere

Enten du er utøver på topp eller breddenivå, trener eller leder i idretten vil du nå få kunnskap som er tilpasset akkurat deg. Det er den største endringen i den ny Ren Utøver.

– I den nye versjonen velger du hvilket nivå du er på når du starter programmet. Slik får du den kunnskapen du trenger om antidoping på det nivået du driver idrett. Det er også egne moduler for trenere og ledere. Selv om de ikke konkurrerer selv er de omfattet av antidopingregelverket og bør ha grunnleggende kunnskap om antidoping, forklarer Olsen.

Les mer om Ren Utøver på antidoping.no