Antidoping Norge: Gratis webinar

Publisert 22.05.2020

Antidoping Norge avholder de neste ukene flere webinarer for trenere og støttepersonell, samt ett webinar som også utøvere kan være med på! Alle webinarene er gratis.

Norges Kampsportforbund er opptatt av at trenere og utøvere innehar nødvendig kompetanse når det gjelder forebyggende antidopingarbeid, og oppfordrer alle som har anledning til å melde seg på relevante kurs og webinarer i regi av Antidoping Norge.

Antidoping 101 – Hva bør trenere vite?

Antidoping Norge gjentar webinaret som ble avholdt i april, og setter opp to nye datoer. Foredraget passer for ALLE trenere i idretten, og gir en grunnleggende innføring i antidoping fra et trenerperspektiv. Foredraget varer ca. 30 minutter, og tar for seg hvem som bruker doping i norsk idrett i dag, motivasjon for bruk, risikofaktorer, beskyttelsesfaktorer og hvilke verktøy idretten kan ta i bruk.

Webinaret arrangeres tirsdag 26. mai 20.00. Påmelding til webinaret gjøres her.

Hva gjør vi ved mistanke?

Hva kan vi gjøre hvis vi mistenker dopingbruk i idretten? Hvem kan man snakke med? Hvor henvender man seg? Og hva hvis man mistenker bruk blant sine egne utøvere?

Dette skal Antidoping Norge forsøke å gi svar på i dette webinaret, som passer for trenere, ledere og støttepersonell i idretten.

Webinaret arrangeres torsdag 28. mai 19.00. Påmelding til webinaret gjøres her

Kosttilskudd – en risiko for doping?

Kan man risikere en positiv dopingprøve hvis man bruker kosttilskudd? Finnes det produkter som er trygge å bruke? Og trenger man kosttilskudd for å lykkes i idretten? Antidoping Norge har med seg Caroline og Isabel fra Myrens Ernæring, som skal hjelpe med å belyse dette temaet. Webinaret passer for trenere, ledere og støttepersonell i idretten, og er også åpent for utøvere. Dette foredraget har en varighet på 45-60min, og arrangeres to ganger.

Tirsdag 2. juni 19.00 – Påmelding her.

Onsdag 3. juni 20.00 – Påmelding her.