Lara Kutluca vant to gull i det svenske mesterskapet i wushu i helgen

Publisert 08.03.2018
Redigert 09.07.2018

EM-aktuelle Jonas Thorsen Loe (16) fra Sangrok Kwan og Lara Kutluca (13) fra Oslo Wushu Team deltok i det svenske mesterskapet i helgen. Lara stakk av med to gull på søndag.

Lara utmerket seg i helgens svenske mesterskap i Gøteborg.

Den største prestasjonen var i kadett tradisjonell håndform hvor hun gikk Wudang-stil og tok en overlegen seier med 8,77 poeng (ny personlig rekord).

-Dette lover veldig godt for EM som går av stabelen om bare to måneder, sier Kim Gibson, landslagstrener i wushu.

Jonas Loe fra Sangrok Kwan deltok også i mesterskapet tross en strekkskade. Han gjorde etter forholdene en god jobb og fikk 8,65 poeng i tradisjonell håndform junior herrer.

Oppkjøring til EM

Jonas og Lara drar i tillegg til Shanghai University of Sports i påsken. Der skal de ha en beintøff oppkjøring, slik at de stiller best mulig forberedt til EM i mai. Der vil de også få god oppfølging av de beste trenerne i verden.

-Lara og Jonas presterte godt i helgens mesterskap. De er unge, dedikerte utøvere som satser alt mot EM. Etter oppholdet i Shanghai blir det veldig spennende å se hva de har lært og hva de tar med seg til EM som går av stabelen i Moskva i mai, sier Dag Jacobsen, sportssjef i Norges Kampsportforbund.