Kendo-NM: – Tar sikte på vellykket gjennomføring

Publisert 15.09.2020

Oslo Kendo Klubb er arrangørklubb for høstens kendo-NM, som planlegges avholdt 6.-7. november. Både Norges Kampsportforbund og arrangørklubben vil følge situasjonen nøye de kommende ukene med tanke på smittefare, og ta en endelig avgjørelse når det gjelder gjennomføring fire uker før stevnet.

Det norske kendo-miljøet så tidligere i år frem til EM på hjemmebane. Kendo-EM i Kristiansand, som skulle avholdes i april, ble dessverre avlyst som følge av korona-situasjonen. Landets kendo-utøvere håper selvfølgelig derfor nå at NM kan gjennomføres som planlagt i Oslo 6.-7. november. Stedet for arrangementet er Teglverkshallen.

Alt av informasjon om stevnet finner du i Sportdata

Påmelding til årets NM åpner 1. oktober. Påmeldingsfrist er satt til 23. oktober. Sportdata vil oppdateres fortløpende med fullstendig invitasjon og alle praktiske detaljer.  

Følger situasjonen fortløpende

Arrangementssjef i Norges Kampsportforbund, Vegard Henriksen, håper på vegne av landets kendo-entusiaster at NM kan gjennomføres som planlagt.

– Per i dag jobber arrangørklubben med å få alle detaljer på plass, og tar sikte på en planmessig og vellykket gjennomføring. Alle involverte følger allikevel situasjonen fortløpende, og vil ha tett dialog de kommende ukene. Fire uker før arrangementet vil man ta en endelig avgjørelse med tanke på gjennomføring av mesterskapet, opplyser Henriksen.

Alice Powell deltok forrige helg på samling på NIH sammen med landets fremste kendo-utøvere. Foto: Norges Kampsportforbund.

Trener hardt

Motivasjonen hos landets fremste kendo-utøvere var i vår og sommer preget av avlysningen av EM. Utøverne er nå allikevel godt i gang med forberedelsene til årets NM, og nær 20 utøvere og trenere tok forrige helg turen til NIH for en etterlengtet samling.

– Vi har benyttet sommeren til egentrening, og treninger via bl. a. Zoom. Vi er her, og vi trener hardt, selv om vi også er forberedt på avlysning, sier utøver Alice Powell, OSI kendo.

Vi ønsker alle utøvere og andre involverte lykke til i forberedelsene til mesterskapet, og håper på en flott gjennomføring av NM i november!

Emne: ,